Alya_2019 Merhaba arkadaşlar bebeğim 4 ay 9 günlük kilosu 5650 gr boyu 62 cm. bugün doktor ek gıda vermemi söyledi elma ve şeftali suyunu dönüşümlü olarak. Bana erken geldi biraz. Meme emmesini etkiler mi sizce?
Mervesg18 Alya_2019 yanlış anlamazsan boyu masallah uzun kılosu bıraz zayıf ondan baslamak ıstemış olabılır
Senaktas Alya_2019 benim bebeğimin kilosu gayet normal olmasına rağmen ben bugün 3 ay 23 günlükken 1 tatlı kaşığı şeftali suyu vermeye başladım. Emzirmek çok ayrı ek gıda çok ayrı diye düşünüyorum. Sonuçta karnı doymuyor tattırmaya başlanabilir diye düşünüyorum.
Alya_2019 Nurana bende öyle düşünüyorum anne sütünün yerini tutamaz hiçbirşey günde 2 defa mama da veriyorum mecburen yetmeyince 🙁
Alya_2019 Mervesg18 evet kilosu az ama sağlılklı çok şükür kilosu artsın diye sütü azaltmak istemiyorum
Mervesg18 Alya_2019 haklısınız bebek saglıklıysa kılonun hıc bır onemı yok sadece bana erken geldi dediginiz için doktorun dusuncesı bu yonde olabılır dıye söyledim. İçgüdüsel davranın 😊
Bussrraaa Alya_2019 benim kızım da 4aylık olacak haftaya 62cm 5700 doktorumuz anne sütü alsın dedi sadece mama bile önermedi. Doğum kilosu ne kadar ki
Bussrraaa Alya_2019 benim kızımla aynı her şeyi şu an ama tabi doktorunuz başlayın demişse bişey diyemem ama bana da erken geldi. Çok da zayıf değiller ki ayrıca 😕
Dilaramiracyusuf Evet canım biraz zayıf sütün yetmiyor olabilir baslamalısın doktor başla diyor sen çoğunluk ne derse onu mu yapmayı planlıyorsun anlamadım
Alya_2019 Dilaramiracyusuf çoğunluğun fikriyle ilgisi yok tabi ki doktoruma güveniyorum ilk çocuğum tecrübesizim doktor sadece kilo alsın diye mi başlattı emin olamadım fikir almak istedim
tgbmhr burdakimse bebeğinizin takibini yapan doktor değil. tabi tecrübe önemli fakat doktorunuzun görüşü daha önemli
Prenses Ozgeymenaraz yarım havuç yarım kabak küçük Bi patates küçük küçük dogradım hepsini 2 su bardagı su ekledim tencereye onları ekledim kısılık ateşte piştir blendra vurdum verdim tuz felan sakın atma çok katı olursa biraz daha su ekle