Mervenur11 Kızlar bebekleriniz ne kadarlık ve geceleri çorapla mı yatırıyorsunuz çorapsız mı bizimki 4 aylık oldu ve çorap kan dolaşımını engelliyormuş diye duydum doğru muu acaba
cileklisakiz Mervenur11 valla 3 kat çorap giydirmesem gaz sancısından uyuyamaz çocuk. Ama büyük çocuklar için bu dediğin geçerli olabilir
Fun Mervenur11 evet gündüz de giydirmiyorum gece de. Yürümeye çabalaması ayaklarını hissetmesi gelişimi bakımından çok önemli. Sadece dışarıya çıkarken giydiriyorum 2 yaşında
Sumeyraas Mervenur11 ayaklı tulumlardan kullanabilirsiniz. Sıkı çoraplar kan dolaşımını engelleyebilir. İlla olur diye bişi yok tabi ama.
Umay_ Mervenur11 Daha küçük olduğu için ayaklı uyku tulumu giydirebilirsiniz rahatlıkla. Ben öyle yapıyordum. Şimdi 19 aylık oldu ayaklı giydiremedigim için mecbur çorap giydiriyorum. Çünkü ayaklarını ortsem de gece açıyor. Çok soğuk oluyor ayaklar 😊
Turkceciniz1298 Benim de 4 aylık kızım var çorapsız durduğunda ağrısı oluyor gazı oluyor. Söylediğinizi duymuştum çorapsız yatırayım dedim hemen fark ediyor gerçekten karnında. Çorapla yatırıyorum o yüzden .
YorgunAna07 Mervenur11 hem üstünü açıyı hemde çok soğuk oluyo klima yansa gece 18 dereceye kadar düşüyor bende kilotlu çorap giydiriyorum sıcak tutuyor
YusufaArden Mervenur11 uyku tulumu ile yattığı ve üstünü örtturmedigi için Corapla yatiyor bide erkek çocuğu ayaktan üşütür diye gidyiyor