denos_63 6 aylik olduk gündüzleri artik neredeyse hiç uyumuyo yatırıyorum 10 dk sonra tekrar uyanıyo 2 saat uyumuş gibi hoop tekrar ugras dur. oyalıyorum tekrar 10 dk uyuyo tekrar uyanıyo cok yoruldum🥲 diştenmidir anlamadım bi huzursuz veya atak haftasındamı acaba cok geriliyorum bende mızmız sürekli ayakta durmak istiyo kendi başına oturmak istiyo demin kahvaltısını zor yedirdim suan uyuyo bi 10 dk sonra tekrar uyanır🥵 diş çıkardıgını nasıl anlarım veya cıkartıyosa neler yapmam lazim?
denos_63 denos_63 aksam 12ye kadar toplasan yarım saat 1 saat uyuyo hiç bişey yapamıyorum sürekli yanında istiyo beni.
Alya3361 denos_63 canım ataktan benimki de öyleydi geçen hafta sonra bi iki gün düzeldi sonra tekrar şuan aynı durumdayım biraz uzun uyuyor ama uyuturken anam ağlıyor kesinlikle uyumak istemiyor kavga dövüş uyutuyorum sıpamı 😂
Alya3361 denos_63 dün bende çok sinirlendim kendi kendimi yedim resmen eşime falan çattım o derece yani uyumak istemiyor bide bağırarak ağlıyor sakinleştirmeye çalışsam da nafile çok yorucu gerçekten
1anne01 Bende aynı durumdayım 🤦♀️ geceleri sık sık uyanıp emmek istiyor emmeden asla uyumuyor, geceleri bir saat deliksiz uyuyunca şükreder oldum, gece bir ikilere kadar zaten uyumuyor. Diş midir nedir derdi anlamadım kafayı yemeden düzelseydi
Tugceden34 Bizde 6.5 ayligiz. Bu gece sabahı sabah ettik çıldırırcasına ağlıyor daha yeni uyudu o da bende mahvolduk
Alpereninannesiiii Bizde 6,5 aylığız sürekli ağlama mız mız uyku poblemi çok yıprandık ve asla mutlu değil 😞
denos_63 ben gece zaptedemedim artik sinirlenmeye basladim telefondan müzik filan actim reklam girdikce kiyamet koptu bi ciglik bi sinir aman allahim😲 bide gazi vardi heralde gaz cikardi baya bi sonra rahatladi uyudu. sabah kokuya uyandim doldurmustu bezi🥳 suan uyuyo allahim sukur biraZ dinleniyim bende😎