Muhasebeciana Sngl26 mustela atopik ciltler icin nemlendirici krem ve sampuan ayni zamanda camasirlari icinde alerjik ciltler icin siveno sivi camasir deterjani cok sukur bir sorun kalmadi artik kizimda
Pamuk9020 Benim kızımda atopik doktorumuz bize coresatin krem verdi pembe olanı iyi de geldi ayrıca mustela da kullanıyorum
Aybarsannesi Bizim sadece yuzumüzdeydi dün elinin üstü olmuş kolunda var 1 cm 1 cm kadar korkuyorum anneler
Muhasebeciana Aybarsannesi evet memnunum canim kizim 3 aylikken kullanmaya basladik cunku alerji yapmis bisey eee ozaman alerji testide yapamadilar dogru sonuc vermicek diye her ilaci denedik gecmedi en son bunlar care oldu bize kizim suan 16 aylik hala kullanmaya devam ediyoruz
Aybarsannesi Aybarsannesi Muhasebeciana leke cikarici ne kullaniyorsunuz şampuan olarak ne kullamiyorsunuz
Can76 Nrrbrkt gecen eczanciya sordum niye bu kadar pahali diyee yurt disindan fransadan geliyor diye boyleymis sozde.yurtdisindan tanidiklariniz varsa isteyin gerçekten de kocaman kutusu orda 25 lira