Merveedd Gizemzkan bebelac gold thickener verdi doktor kullanamıyorum içmiyor biberondan çekiyor gelmiyor sinir oluyor koyu kıvamda olduğu için napcam bilmiyorum
Bebekbilgen Kullanıyorum biraz daha katı muhallebi gibi kusmasını engelliyor benim sütüm az olduğu için mama saatlerinde veriyorum emziriyorsanız hiç mama vermiyorsanız bunu kullanmayın derim Anne sütü kıvamı artıran şeyler var sütün bir kısmını sağıp onla karıştırıp emdiğinin üstüne içiriyorsunuz engelliyor kusmayı
Gizemzkan Bebekbilgen bunu suyla yapmıyormuyuz mama kullanmıyorum cok kusuyor canım ve kolik oldu cocuk ağlamaktan mecburum kullanmaya
Bebekbilgen Gizemzkan thickener dedikleri şey de aynı kıvam arttırıyor ama Azıcık anne sütüne katıp veriyorsun Bu mama şuyla yapıyorsun ama boş yere mana kullanmak sütünü azaltır keşke benim sütüm de yeterli olsaydı mamayı değil diğer seçeneğini kullanırdım
Bebekbilgen Gizemzkan evet sütü kusuyor ya emdikten sonra azıcık süte karıştırıp üstüne bunu içiriyorsun kusmuyor
Bebekbilgen Gizemzkan kuzum sen mama vermiyorum dedin yani emziriyorsun ama sağınca az çıkıyor öyle mi? Yine emzireceksin doymaya yakın azıcık sütüne katıp bunu vereceksin tabi sen bilirsin ama bebeğin doyuyorsa mamaya bulaşma derim