Meryemprck Bebeğim 1 yaşını geçiyor ve emziriyorum fakat oyun oynuyor sütten nasıl kesebilirim acil yardımınıza ihtiyacım var
aslanlarin_mom Meryemprck ne demek istediniz anlamadım ben ama ? Oyun oynadığını için mi kesiceksiniz?
balyanakannesiiiii Meryemprck çok erken değil mi sizce bebğinizi neden bundan mahrum bırakmak istiyorsunuz ki 🤭 belki gece beslenmesini kesebilirsiniz
Meryemprck aslanlarin_mom evet keyifi içiyor ve sürekli gece çok kalkıyor uyku düzeni de gitti kesmek istiyorum
Meryemprck balyanakannesiiiii gerçekten artık çok huysuzlaştı bende istemiyordum ama Şuan mecburum yani oyun oynuyor onun haricinde yemek de yiyor zaten en mantıklısı kesmek geldi🙁
balyanakannesiiiii Meryemprck gece beslenmesini kesin bence sonra pişman olmayın çünkü daha 1 yaşında anne sütüne ihtiyacı var
Meryemprck balyanakannesiiiii çok zorluyor artık ya napıcam bilmiyorum etrafımdakiler kes diyor bu kadar eziyet çekeceğine bazıları da sizin gibi küçük daha kesme diyor😒
Woody Meryemprck tabi ki Ilk birkaç gece zor olur ama sonra düzelir Tamamenbkesmenize gerrk yok dediğim gibi Sonra da gün icinde belli saatleerde emzririsiniz. 1 yas sonrası yenidoğan gibi oluyorlar emme konusunda