Birmavihikayesi Frnzlem 2960 50 cm Yoğun bakım da yatti 15 gun orda 2500, e kadar düşmüştü 2 aylıkken 5400 60 cmdi
Citlenbigim22 Frnzlem 37+4te 2750 gram 48cm doğdu doğum sonrası 2500grama düştü şuan 2 ay 18 günlük en son 2 aylıkken 5350 gram 52 santim di bakalım 3 aylık kontrolümüzde ne kadar çıkacak ✌️
Frnzlem Birmavihikayesi doğum kilosu 3300 ameliyat oldu sarılık geçirdi falan 3000 kiloya düştü şuan tam 5100 kilo sadece anne sütü tam 2 aylık
Citlenbigim22 Frnzlem Gunduzleri uykuya direniyor ve maksimum 2 saat uyuyor ama geceleri 4-5 saat kesintisiz uyuyor sizin nasıl ve iki uyku arası kesinlikle 1-1.5 saat değil uyandımı 3-4saat uyumuyor kesinlikle
patiseverr_ Frnzlem bizim uyku duzenı gündüz uyur gece uyumaz sabah 7 den sonra normal uyuyo kaldırmaya calıssamda gündüz hıc kalkmıyo altını Acsamda nafile
Frnzlem Citlenbigim22 gündüzleri güzel uyuyor en fazla 3 saat geceleri devamlı uyanıyor bir saatte falan devamlı sallıyorum uykuya bir geçemiyor
Birmavihikayesi Frnzlem Ben Aptamil 1 kullanıyorum çok da memnun kaldım Sütümu sadece 1.5 ay verebildim Kilo alımı iyide yüzü çok ufak bebeğimin bu yüzden kim görse çok zayıf diyor yüzünden dolayı
Birmavihikayesi Frnzlem Geceleri verebilirsiniz aslında uykuluyken o zaman güzel kilo yapıyormuş bebeklerde öyle okumuştum bir yerde günde iki defa 90 CC verseniz yeterli gelir diye düşünüyorum