talula Sağarak besleyen annelere sormak istiyorum sütünüzü sağar sağmaz bebeğinize veriyor musunuz yoksa ısıtıp mı veriyorsunuz
babyfaceee talula sağar sagmaz verdiğimde oluyo üç saat dolapta kaldığı da oluyo. Sıcak suda ısıtıp veriyorum 😊
Semihinannesi talula ben tabağa sıcak su koyuyorum içinede biberonu koyuyorum ısınana kadar bekliyorum asla soğuk gibi vermeyin bebegin midesi üşütür
Yeni_anne09 talula bileğinize döküp deneyin en iyi ısı sütü damlattığınızda sıcak ya da soğuk hissettirmeyen oluyor, ya da uzun metal uçlu mutfak derecelerinden alın ısıtınca onunla kontrol edin 30-40 derece arasında olmalı verdiğiniz süt
Yeni_anne09 talula ama zaten sağdığınız süt ideal sıcaklıktadır ortam çok soğuk değilse ya da çok uzun sürede sağmadıysanız
Semihinannesi talula çok uzun süre beklediyse sagarkan olur zaten dokundugnuzda anlasilir uani ben hiç ısıtmadan vermedim sagması 15dakka falan sürüyo zaten
Yeni_anne09 talula bence verilebilir sıcaklıktadır ama siz içinize sineni yapın soğuk geldiyse hemen sıcak su dolu kaba koyun iki dk sürmez hemen ılınır