Fatmazehraa Fikrinizi almak istiyorum eşime yıldönümü hediyesi kuranı Kerim hediye etmeyi düşünüyorum kendisi yeni namaz kılmaya başladı ve saat cüzdan vs çok var kıyafet vs alsam çok klasik olur diye düşündüm kuranı Kerim almak aklıma geldi farklı değişik özel olur diye düşündüm kötümü olur acaba başka bişey almamı önerirmisiniz ne alabilirim sizce ?
pikachuu Fatmazehraa Türkçe mealisini alın ☺️ Ben namaza başladığımda Türkçe meaili hediye gelmişti tespih ve dua kitabıyla çok mutlu olmuştum ☺️☺️
Fatmazehraa pikachuu Evet mealli aldım eşim biraz yavaş okuyor unuttuğu için anlamıyla birlikte rahat okur tavsiyen için teşekkür ederim 🌼
Deletedmom5284 Böyle bi sepet yapın içine Kur’an, takke, tesbih, zikirmatik, biraz sevdiği çikolata falan varsa onlar olabilir, birde mektup yazın efso olur
Fatmazehraa Deletedmom5284 ahşap bi kutusu var içinde tesbih seccade kuranı Kerim var içine birde takke koyarım dediğiniz gibi hoş olur 🌼
Blackcloud Fatmazehraa Rica ederim, beğenmek ne kelime bence Kuran-ı kerimi her okuduğunda duacın olacaktır.🌸
lalbg Fatmazehraa bi arkadaşım bana almıştı tefsirli kuran. hayatımda daha güzel bir hediye almadım☺️
lalbg Fatmazehraa gerçekten Allah ondan razı olsun☺️ Çok ince bir düşünce sizinki de bir de seccade, takke ve 33’lük bir tesbih alabilirsiniz ☺️