kitapkurdubebeninanasi Nefise_inan41 13 ay 13 günlük ama yürümüyor hala tutunarak gidiyor her yere kisa kisa dengede duruyor ama yürümüyor heyecanla bekliyorum ilk adimlarini😍
Hacerust Nefise_inan41 ay bu benim kız sürekli ilk adım arabasından elini bana atmalar oldgu yerde kıçını uzatıp ağlamalar cigirmalar üzerime doğru tırmanma cabasi
egeninanns Nefise_inan41 yok çok hevesliydi zaten geç emekledi hep yürümeye çalışıyordu 2 3 ay emekledi sonra yürüdü
Cemreninannesii1 1 yaş 20 günlük hala yürümüyor. Koltukları yada her hangi biseyi tutup ayakta duruyor akşama kadar genelde ayakta hatta ama yürümüyor çok merak ediyorum ne zaman yürür
lgsya Cemreninannesii1 1 yaş 1 günlüğüz bizde koltuklardan tutuna tutuna yuruyor yan yan hersekılde ayaga kalkıyor kendı başınada 1 dk ayakda duruyor ama adım atmıyor pat yere dusuyor
Cemreninannesii1 lgsya benim ki kendi başına desteksiz bir Saniye bile ayakta durmuyor 🤷 normaldir diyorum ama yinede 🤷
Kardi_13 Nefise_inan41 15. Ayında yürümeye başladı 1 aydan beri yürüyoruz ama tabi ara sıra dusmelerimix hala oluyor