Kattyperryy Kaynanamdayiz uyumuyor ya evde uyurdu beşiğinde bu saate burda uyumuyor yerini mi arıyor acaba bilemedimki besigide yok burda napicam 🙄😳
egeninanns Kattyperryy arar bence . O aylarda ailemin yanına gitmiştik duvara bakıp bakıp ağlıyordu eve dönünce daha rahat etmişti
Mizmizmyrtle Kattyperryy arar canım benimki de 4 buçuk aylık geçen hafta anneme gittim kalmaya bütün gece ağladı ve hiç uyumadı eve gelince uyudu
Reyhanasya Kattyperryy benim kızım 4 ay 16 qünlük 2 aylıktan beri asla beşiği hariç hiç Bi yerde uyumaz yatılı misafirlikte kalamayız uyumuyor uyusa da 10dk Bi kalkar
Nefes01 Arar tabiki benim kızım 3 aya giricek yerini biliyor ve arıyor annemde kaldığımda gece sürekli uyanıyor evde öyle bir sıkıntımız yok gece uyuduğu beşiği ayrı gündüz ayrı gece beşiğinde uzun uyuyor sabaha kadar ben alarmla kalkıyorum mamaya ona kalsa kalkmaz gündüz saat başı uyanıyor ama 👍 evinizde düzeniniz varsa o düzeni ariyordur
Deletedmom5284 Kesinlikle arar kızım 18 aydır sadece evdeyken deliksiz uyur tatillerde, annemde burnumdan gelir, aynı beşikten alıyoruz heryere yinede olmuyor