idilolo Merhaba 7.aya covidle merhaba dedik, ateşi çok, zor düşüyor sürekli memede, atlatanlar nasıl atlattı. Çok moralim bozuk çok yorgunum.
Kayra_Hatice idilolo şükür bugün izolasyon süresinin sonuna geldi ilk gün ateşimiz duş aldırmama dolven vermeme rağmen düşmeyince hastaneye götürdüğümde covid olduğunu öğrendik antibiyotik vs verdiler ama kullanmadım bizi aradıklarına küçük olduğu için ilaç kullanmayı önermiyoruz dediler evde sarımsaklı yiyecek ıhlamur ve bol bol meyve ile atlattık çok şükür ilk gün ateş ve ağrısı vardı ikinci gün dizlerini ve başını gösterdi ağrıyormuş sonrasında 3 gün sadece biraz halsizlik vardı ama enerjisi yerindeydi yine de 21 zerdaçal ve zencefil de tükettirdim.
Erdemir Bizde 5 aylığız ateş vardı gece gittik covid olduğumuzu öğrendik çok zor süreç 3 günümüz bende çok kötü oldum bebeğe antibiyotik verildi çok geçmiş olsun
idilolo Erdemir antibiyotik verilemiyor böbrek sorunu var, Allahım aklımı oynatacağım ya ona bişey olursa.
Zeynebinannes Normal şurupla düşmedi ateşimiz maalesef hastanede yatıyoruz antibiyotik serumla bile zar zor düştü ateşi sabah 10 gibi yattık yavrum akşam 8 gibi anca ateşi çıkmamaya başladı. Çok şükür yükselmiyor 36’larda ama kanındada enfeksiyon çıktı küçücük bedenleri hemen iyileşsin ☹️🙏🏻
Zeynebinannes idilolo insanın aklına hep kötü şeyler geliyor ama inşallah bir şey olmayacak çok yıpratıcı bir süreç ☹️
Masal2102 idilolo Allah yardımcın olsun rabbim şifa versin evladına çabucak atlatsın inşallah sağlıkla dönün Evinize