Eylul-sena-33 Gunesada veremiyoruz üstüneee sürekli katlıyoruzzz 2.gebeliğimde on kg aldım toplamda doğumdan sonra hepsi gitti sonra emzirme döneminde 8 kg alarak 90 ı gördümmm nihayet 😏😏😏
NurEmre Gunesada Kilo vermek istemediğim halde verdim zaten hep 43 tüm doğumdan 2 hafta geçmeden 64 ten 43 e düştüm tekrar 😔
Reyhanasya Gunesada 18 qünde verdim hepsını 72kg doguma qirdim 60 kiloya düştüm şuan 4 ay oldu şuan 58 kiloyum emzirerek hiç Bi spor diyet flan yapmadım aksıne süt yapsın DİE ne bulduysam yedim
Deletedmom5284 Ben doğum kilolarımı doğumdan çıkınca hemen verdim ama emzirirken geri aldım böylede malım
uykucukoala Deletedmom5284 doğumdan çıkınca hamile olmadan ki halimin 2 kilo altına düşüp emzirirken hamile doğum kilosunun da üstüne çıkan tek ben değilmişim veremiyorum da 😬😅
Mizmizmyrtle Deletedmom5284 boşver beni bilsen daha da ağlanacak haldeyim 25 kilo alıp doğumda 10 kilosunu verip sonra hakkıyla geri alanlardanım dipnot emzirmeden 🤣
Mizmizmyrtle Deletedmom5284 bende sıfır eşşek gibi yiyorum gece uykumdan uyanıp yiyorum o derece sen düşün 🤭Eve bisiklet aldım bakalım kendimi hazır hissedince başlıycam inş hahaahshs
Mizmizmyrtle Deletedmom5284 anaaaağğğ kız yapsana ben bisikleti aldırana kadar bi tarafım ayrıldı koşu bandının bakımı çok olduğu için bisikleti seçtik işe yarar umarım bi heves gelirse başlıycam 🤣
CemileAbdullah İlk doğumda 9 kilo aldım 40 m çıkmadan verdim ikincide 11 kilo aldım oda gitti göbek te yok hatta hiç doğum yapmamış gibi ve ikiside sezaryen
Mizmizmyrtle Deletedmom5284 şu Leslie yi bi ben beceremiyorum heralde hiç işe yaramıyormuş gibi geliyor bende 🤓
Liyaninannesiiii Gunesada ilk 2 ay baya verdim sonra Bi hızla geri aldim🤣 12 kg fazlam var 70 kiloyum😒😒