Kızlar gercekten çok yoruldum kızım 20 aylik olcak hic uyku duzeni kuramıyorum bi ara artık sinirden uykusuzluktan ağladım ve inat ettim kendim uyku egitimi vercem dedim ve yaptim bir ay sabrettim sonunda basardim 9 da uyuyup 7 de kalkiyidu ama cok surmedi iki ay sonra yibe bozuldu gece 2 3 gibi uyanip mama icip tekrar uyuyodu ama simdi 9 da yatsa da 12 de de yatsa gece 2 3 de uyaniyo belki acikti diyom mama veriyom ama tekrar uyumuyo ben yatiriyirum piş piş yapıyorum bekine poposuna ama agliyarak ayaga kalkiyo ve konusmaya basliyo sonra pes edip artık birakiyidum kendi haline ama bu sefer emzigini asagi atiyo bilerek ben geleyim diye yanina tekrar deniyirum yine uyumuyo kucagima aliyirum ayagimda sallıyorum ama yok nerde en sonunda artik yorulup ve sinirleniyorum kizmamak icin alip salona geciyorum saat oluyo sabahin 6 7 si sonra anca uyuyo tabi yibe direnerek ama çok yıprandım artik cidden psikolojim bozukdu bu sefer oglen kalkiyoz hic bisey anlamiyorun gün bitiyo anca yemegimi yetiştiriyorum uyku egitimi almak istiyorum bu sefer kararliyim aranizda alan var mi veya düzeni kuran varmi lutfen yardimci olun kafayi yicem artık kusura bakmayın uzun oldu biraz