momsstrawberry Anneler bebeği influenza olan var mı. 6 aylığız ve doktor dün influenza dedi . Ne yapacağımı bilemedim
1Kivitonunannesi momsstrawberry merhaba bizede öyle söyledi sizde belirtileri neydi bizim ateş ve burun akıntısı var ateş dişten kaynaklı burun tıkanıklığını da klimadan diye düşünüyordum
MinikBugram momsstrawberry yeni atlattık influenzayı Allah yardımcınız olsun çok zor bir hastalık ishal kusma iştahsızlık düşmeyen ateş ve genel vucüt ağrısı oldu bizde
MinikBugram momsstrawberry testini yaptırdıysanız pozitif çıktıysa bir şurup var diğer tüm ilaçlar maalesef işe yaramıyor
Seydameva momsstrawberry benim oğluma başlangıç dediler nerde kaptıgını bile İnanjn bilmiyorum yaklaşık 2 hafta oldu atlatalı şükür enfluvir diye bir ilaç verdi işk günden etki etti saolsun canım doktorum ♥️ Portakal suyu çok iyi geliyormuş ve tabi bolca su
momsstrawberry 1Kivitonunannesi bizde asla düşmeyen ateş vardı gözleri bile kıpkırmızıydı doktora gittiğimizde 39du ateşi . Ama test falan yapmadan influenza dedi size test yapıldı mı