Heyoo Kızlar eşim telefon şifresini değiştirmiş bende hiç üsteleyip sormadım telefon şifresini nasıl kıra bılırım benım yanımda yanı genel olarak aslında hep yüzüne gösterek açıyor telefonu iPhone 11 yardımcı olabilecek varmı aranızda 😥
NukleerBaslikliKiz Heyoo Sorun bence ne olacak ki. Eşim şifresini benim bilmediğim bi telefon kullanamaz mesela
Heyoo NukleerBaslikliKiz ay sorarım verirde ama neden değiştirdi belki bi bol yıyorsa ondan üstelemedim kendım açıp kurcalarsam ıcın rahat eder
SeninAnnenBirMelektiYavrm Heyoo aa doğru gözler açık olacak dimi orayi atladım 😄 o zaman kendine sor. Ben bisey bakicam telefonunu ver derim mesela neye bakıcan diye bile sormaz direkt verir. Bazen şu konuşmayı okuma küfürlü konusuyor bizim elemanlar diyor orayı okumuyorum şaka şaka tabiki okuyorum 😂😂😂
Fundakoc Heyoo kaldırmış o zaman neden şifresini. Değişmiş ki bende iPhone 11 pro max kullanıyorum nasıl açabilirsin die düşünüyorum sanırım hiç çözümü yok🤷🏼♀️
Deletedmom8453 NukleerBaslikliKiz Ahahahahhqhaha kız dur bende postu okuyordum tam yorumlar da aşağı geldim baktım adım var dedim tövbe estağfurullah 😂😂😂😂😂
bluem yüz tanima icin acaba kendi telefonunuzdan fotografini gosterseniz olurmu ben huwai telefonda denedim olduda bir deneyebilirisniz