Neslihansr Merhaba anneler 🙈 25 aralık doğum tarihimiz ve ek gıdaya başladık ilk kabakla başladım sonra patates vermeyi düşünüyorum fakat su konusunda bilgim yok üç dört çay kaşığı su veriyorum yeterli mi değil mi sizler ne kadar su veriyorsunuz kontrolümüz yarın henüz doktorumuzla görüşmedik ama sizlerinde tecrübelerinden faydalanmak istiyorum .
Defnelihayat Neslihansr patates havuç kabak biber fasulye avakado muz armut kiraz kayısı yoğurt hepsini tattırdım suyu da biberona koyuyorum istediği kadar içiyor zaten bu ara da kızım 1 aralık doğumlu
Zuzuuu Neslihansr Bizimki de su sevmiyor bardakta içiyor bi 20-30 cc içiyor bardakla havalar sıcak ek gıdada su verilmesi gerekiyor
babyfaceee Neslihansr ne kadar içerse o kadar havalar sıcak kana kana iciyo midesinide sisirmiyo mamasinida iciyo
rintintin Yaa benim bebeğim de 25 Aralık doğumlu 😍 on gün kadar önce geçtik ek gıdaya biz de henüz sadece yoğurt ve kabak püresi yedi, su hiç içmek istemiyor zorla damlatıyorum ağzına çıkarıyo çoğunu ama Bi kaç damla gitse kar diyorum 🙈
Neslihansr rintintin 😍 bende 2 gün oldu başlayalı 🙈 aksine bizim ki de su içmek istiyo ben tereddüt ediyorum çok mu veriyorum diye 😂 geceler huzursuzluk başladı da dedim yanlış birşeyler mi yapıyorum malum ilk bebek tecrübesizlik sora sora öğreniyoruz 🙈
Neslihansr rintintin kabak gaz yaptı mı sizde . Biz geceleri gazdan uyuyamıyoruz acaba kabak mı yaptı diye düşünüyorum bugün yedirmicem denicem de bi sorayım dedim
Ruveyda Neslihansr yarın havuç haşlayıp ezip yedrmeyi snra kabak. Aldm. Onu snra elma muz fln ama. İnsan korkarak yedryo ilk cocugumya tecrübesiz olyo insan
Deletedmom0018 Kabak havuç patates püresi verdim yogurt alerji yaptı kayısı muz elma verdim ve tahıl kaşık maması
Deletedmom0018 Neslihansr ilk zamanlar bir iki kaşıktı zamanla 3 gün kuralına göre alerji olmadıklarına devam ediyorum yarın yumurta sarısını vermeyi düşünüyorum tadım olarak siz peki?
Defnelihayat Neslihansr öncelikle yeşil fasulyeyi haşlayıp püre haline getirerek verdim kayısıyı da meyveler için emzikler bar ya ona koyuyorum yumuşak yerini kendi yiyiyor
Neslihansr Deletedmom0018 bende ilk iki üç kaşık veriyorum sonra biraz daha arttırıyorum . Yumurta sarısı için erken değil mi
Neslihansr babyfaceee her doktor farklı söyleyince insan ne yapacağını şaşırıyor. Bi de kilo alımımız da durmuş sadece anne sütü veriyorum devam sütü ver falan da demedi ama 1 ayda sadece 25 gr almış. İki doktora gittim bugün az ama standartlar içinde dedi