Deletedmom280 Kızlar nasıl zaman gceryrsnz en fazla 10 dk duruyor oyuncklrı ile sonra cok sıkılıyor onerınız nedr yada bir gun unuz nsl gecıyor oyınck VS ne kullanıyrsnz memnun kldgzçnz bnde ondan alym
GUBILIK Deletedmom280 oyuncak almiyorum bayadir. Yurutec var. heryere tirmanma istegi var. kicindan ayrilamiyorum
ebrupoyraz Deletedmom280 10 aylık sürekli sızlanıyor ağlamıyor bak sızlanıyor kulağımın dibinde hep bir mızırdama hep bir memnuniyetsizlik kime çektiyse bu 🤭
Kader4280 Deletedmom280 bir sürü oyuncak var ama dediğin gibi en fazla 10 dakika oynuyor sonra bırakıp bir sağa bir sola ortalık karıştırmaya gidiyor akşama kadar peşinde dolanıyorum 😂😂 ha bide oyuncak oynamaktan daha çok mutfak eşyalarıyla oynamayı daha çok seviyor 😂😂😂
Betus_93 GUBILIK 😂😂😂bizim minnak da bu aralar bir ataga basladi🙄🙄ay ne yerde birakabiliyorum ne yurutecte nede yukarda biryerde🤷🏻♀️
babygirlandmom ebrupoyraz tam olarak benim kızı tarif ettiniz azcik uzanım diyorum üzerime çıkıp yüzünü sürte sürte vizırdıyo kucakta durmuyo yerde durmuyo çok memnuniyetsiz
GUBILIK Betus_93 biri bitiyor biri basliyor. Bunlari dusunurken guzel taraflarini , ilklerini mi kaciriyoruz acaba diye dusunmeden edemiyorum