Gizem_art Kızlar bebeğimin 3 4 gündür gogusunde nefes alırken hırıltısı var 1 yasinda ne yapabilirim doğal yolla geçirmem icin
Minikprensannesi Gizem_art dogal yolla falan fılan geçmiyo drek doktora götür beklersen daha kötü oluyo
Makbuss Gizem_art burnunu surekli temizle serum fizyolojikle yastigini hafif yukselt insallah çabuk atlatir bebegin Allah acil şifalar versin
Almilam Gizem_art benim kızım üç aylık olacak birkaç güne aynı şekilde öksürük ve hırıltı ile doktora gittik dün. İlaç başladı geçmezse hava başlıcak. Birde bol bol burun temizliği yapın dedi doktor.
Gizem_art Minikprensannesi dr götürdük zaten antibiyotik vs verdiler hiç bir etki etmedi beklemiyorum sadece ilaca destek olmak için soruyorum
Bisaniye Gizem_art antibiyotiğin yanında ekstra bir bitkisel tedavi kullanmayın derim ikisi birbirini kötü etkileyebilir ☺️
Minikprensannesi Gizem_art iyi bi doktora götürün hırıltı önemli bizde hırıltısı var diye ilac kullandık bronşıte cevirmiş şimdi hava verıyoruz önemli o yüzden söylüyorum