Burcinmiray Merhaba anneler, bebeğimin kolunda böyle birşey gördüm. Doktor randevumuza 10 gün var, numarası da yok. Bu nedir bilgisi olan varmı? Bebeğim 5.5 aylık ve ek gıdaya geçtik.
Denizlice Burcinmiray bizdede var egzama dedi doktor cildini kuru tutma bol bol nemlendirici sur dedi
Burcinmiray Mrvalpr sebzeleri denedim bi sıkıntı olmadı en son Yoğurt yedirmiştim ondan mı oldu acaba 😏
yasacmalamalo Burcinmiray szalıyor gbi bioderöa atopk cilt olan vücut losyonu verdi doktrmz ony süryrm
milenka Burcinmiray Bepanthol onerdide bana bizimde elimizle bilegimizi. Orda var bir işe de yaramıyor. Sürekli sürmek gerekiyor oda zor
Denizlice Burcinmiray hasasin diye bir krem önerdi doktor iyi geldi sende doktoruna bir danış istersen
Kmslkmsl Burcinmiray benim kızımındq yanağının altında var .Bepantol aldım bebekler için olandan.Doktor dedi.Sürüyorum geçiyor ama bişeyler yediriyoruz siliyoruz ya da mama yedikten sonra akıyor galiba daha da artyo .Krem sürüyorum ılık suyla da temizliyorum banyoda mutlaka orayı yıkamaya çalşyorum
NergizEmine Burcinmiray hametan deneyin ben bayadir duruyordum şimde baktim işe yaramiş iki kollarında iki bacağinde vardi değişme var
Gzemseen Mustela alın benim bebeğimin bütün vücudu ve yüzü kızarık bir şekildeydi mustela şampuan ve kremi aldım 2 günde geçti Burcinmiray