busra2332 Kızlar bebeğim yarın 20 günlük olcak ama hala göbek bağı düşmedi. Sizce bir sorun olur mu? İnternette 20 günde düşmediyse doktora götürün yazıyor ama bebek hemşiresini aradım önemli değil düşer dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Ay26 busra2332 internette her yazılana kulak asmamak lazım eğer ki göbek bağında herhangi bir akıntı iltihaplanma olumsuz bir durum varsa doktora başvurun eğer yoksa sıkıntı da yoktur düşer
Aliveannesi96 busra2332 sorun olmaz büyük ihtimalle canım bez üstünü kapatmasın dikkat et iltihap yoksa doktor kontrolünde sorarsın yine bi
busra2332 Ay26 @Fatmannur Ecece35 emin olamadım bende. Sadece ufak bir parça kalmış sallanıyor. Kenarı pembeleşmiş bugün ilaç sürerken huysuzlandıda ilk bebeğim olunca tedirgin oldum açıkcası tecrübesiz olduğumdan acaba bir sorun var mıdır götürmeli miyim?
Pinar-eliz Kiziminda tam 1. Ayında düştü ben çocuk dr umun yönlendirmesi ile çocuk cerrahisine götürdüm. İltihap falan yoktu thicililline diye antibiyotikli krem vermisti haftasına düştü ama bazı bebeklerde böyle olabiliyormuş endişelenmeyin.