Sudetunaaa Kizlar bugün sağlık ocağında 4. Ay aşısı vurdular hem zatürre hem karma denildi iki tane ikisi de bacaktan şuan ateşi 37.7 inmiyor ve cok huzursuz inliyor . Başına gelen var mı ya ne yapmam lazim ateşi icin fitil attım ama bide tek kat giydirdim
Syyyy Sudetunaaa canım benim dinlediğim ve takip ettiğim bütün doktorlar aşı sonrası ateş 38 i geçerse ve ılık müdahale ile düşmezse ilaç takviyesi yapın diyor. Eklem yerlerine ıslak bez uygulaması yapın inşallah iyi gelir
mrbld Sudetunaaa ben her ası gününde aşı sonrası calpol içiriyorum doktorum öyle yönlendirdi. Ilık duş aldırabilirsiniz hem de rahatlar cocugunuz
Deletedmom_101 Sudetunaaa limon dil hem ayağına sür hemde ayağının altına koy çorap giydir yavrum limon ateş düşürüyor 😇 4 ay aşısında bende öyle düşürmüştüm calpole ek olarak
Sudetunaaa Almilam07 offff cok huzursuz sürekli ağlıyor bugün ne mama ne meme istemedi bile uyumak istiyor beş dk sonra kalkıyor ateşi var böyle sürekli ağlıyor
Syyyy Sudetunaaa daha da ilaç verme bence koltuk altı dirseklerinin içine falan ıslak bez uygulaması yap.
Syyyy Sudetunaaa daha da düşmezse 38 olursa 1 çay kaşığı calpol verilebiliyor. Gene de doktorunuza sorun. Sormadan vermeyin
Melisammmmmm Sudetunaaa Haftaya bizim de var aşı zamanı geldi mi aşırı strese giriyorum canı yanıp çok huzursuz oluyor bebeğim
Oznur_0708 Sudetunaaa canlı aşı birtanesi yakar fitil ver demişti eve gider gitmez bi sıkıntı yaşamadım her aşıdan önce fitil kullandık