Ysmnar Merhaba hanımlar bebişlerinizin gelişimleri ne durumda yürümesi konuşması ve gün içerisinde neler yapıyorsunuz biraz konuşalım mı 🥰
Zuhal1414 Ysmnar gelişimi güzel boy kilo olarak tekli kelimeler söylüyor akşama kadar koşuyor bol bol yaramazlık mutfak dağıtma oyuncak dağıtma kıyafet dolabı dağıtma bazen oyun bazen gülüşmeler bazen sohbetler bazen ağlamalar değişiyor :))
Ysmnar Zuhal1414 bizimki çok erken anne dedi 5 ay 25 günlüktü şimdi anne,baba, annane,nene, dede, gel,gitti,al,alo,bu(su),mama,meme,burun sadece bunları söylüyor bana biraz az geldi geliyor birde tam yürümeye başlamadık
Zuhal1414 Ysmnar her bebeğin gelişimi farklı kıyaslama olmasın diye boy kilo bile yazmadım zamanla hepsi olur Allah’ın iZniyle zaten kelimeleri güzel daha ne desin :))
mmek_2014 9 aylıkken yürüdü oglum. Şimdi evin içinde yüz defa tur bindiriyor resmen asla oturmuyor 🤦♀️ anne baba dede mama meme çiş hadi kedi elma gel gol gitti düştü kalk diyor. Bütün gün peşimde ben nereye gitsem oraya gelir asla kendi kendine oyalanmaz. Kitaplara bakmayı çok seviyor o resimlerini inceler ben ne olduğunu anlatırım. Fırsat buldukça dışarı Çıkıyoruz etrafı izlemeyi çok seviyor. İştahsız bir çocuk dogru düzgün bişey yemiyor. Ve en kötüsü uyku düzeni hiç yok her gece defalarca uyanıyor
Zuhal1414 Ysmnar saklambaç oynuyoruz en çok onu seviyor,legolar,top yuvarlama sürprizli kitaplarda altından çıkan şeyler dikkatini çekiyor,oyuncaklarla çok alakası yok genelde kendimiz enerji durumuna göre oynuyoruz sesli müzikli oyuncakları seviyor bi genel de bu tarz şeyler
Cnresr 14,5aylık suan hayvan seslerini taklit ediyor dili döndüğünce anne baba mama meme dede gel top(boo?) 😂 cıs mööö cik bunları söyleyebiliyor vücudunun bölümlerini sorduğumuzda gösteriyor evdeki eşyaları öğrendi onları gösteriyor saat tv halı kapı vs.. oyuncsklar ilgisini çekmşyor daha çok dağıtmayı seviyor dolap içleri katlı çamaşırlar vs tencere ve çaydanlık favori oyuncağı 🙈 10aylık yürümeye başladı suan duvara tırmanacak 😂