melekdag Bisracinarkartal senin açtığın bir post kadar gereksiz ama bu yoruma sebep olan senin postun .
pikachuu Bisracinarkartal bebeğinin kilolu olduğunu açık ve net biliyorsun ama burda ego kasıyorsun burda senin gibilerden o kadar çok var ki hayır zayıf desek ne yapacaksın hava mı basacaksın çocuğa ya da kilolu diyelim diyete mi sokacaksın yıldırdınız artık birilerinin sürekli yarasına basıyorsunuz bir de üste çıkıyorsunuz
Bisracinarkartal melekdag 10 kişiden 1 tanesi yani senn böle dusunuyorsan sorun sendedir herkez gayet güzel cevaplamış hadi ordan çürük elma ! Gereksiz bir posta yorum yapacak kadar gereksiz sin ozaman sen işte ;)
Bademmmmmm pikachuu aynen öyle aslında oda biliyor kilo lu olduğunu bilerek soruyor sanıyorlar ki kilolu çocuk sağlıklı çocuk zayıf çocuk daima sağlıksız çocuktur
melekdag Bisracinarkartal benim gibi düşünen daha kişi var yorumları okudum . Postun için e girmeden konunun ne kadar gereksiz olduğunu göremedim . Gördüğüm içinde yazdım. Sizin gibi üslubumu bozamayacağım . BYE
Bisracinarkartal Bademmmmmm bnm ilk bebegim ve daha önce ailede de geçerli hiç bebek tecrübemiz yok bilgimizde yok insanları karalamak ne kdr kolay bilip bilmeden konuşmak ne ayıp bebeğim in kilosunda bana zayıf geldi çünkü doktorum yirmi gün önce sütun yaramıyor dedi burda hayatımı aciklicak değilim bu platformda bu yüzden var öğrenilsin Ogretilsin diye ? Haa pardon sizin gibiler bu platforma dedikodu ve karalayici konuşmak tartışmak için gelmişsin sen beliki daha fazla küçülme.
Bademmmmmm Bisracinarkartal arkadaşım sende biliyorsun zayıf olmadığını sidik yatırmak tan vszgecin artık bebekler hepsi bir değildir hadi eyvallah
melegim71 Bisracinarkartal benim kizim 2 kilo 45 cm dogmustu eve geldigindr 1900du 2 aylikken felan 3800 felsn olmustu 55 cmdi
Siyahbeyazkadin Bisracinarkartal Az mı geldi!!!Daha ne olsun canım maşallah. Bu arada erkek bebek, kız bebek . Vücut yapısı, doğum kilosu,beslenme biçimi (meme,mama) bunlara göre farklılık gösterir kiloları çocukların.Kıyaslama yapmak doğru değil .