Ebrumarbling Arkadaslar travel sistem bebek arabamiz vardi arabada cok yer kapliyordu biz beceremedik kullanmayi simdi az yer kaplayan hafif konforlu bebek arabasi ariyorum ama bi fikrim yok bana fikir verebilir misiniz
Purposeless Ebrumarbling joie pact kesinlikle 👍👍 bizim arabayada sığmıyor bebekarabası bunu alcaz kapnınca bebek çantası kadar oluyor 😊
Cagla87 Ebrumarbling Chicco Ohlala veya Kanz check in. Ben ikisi arasında kaldım. Hafifliği sayesinde Ohlala aldım. Çok da memnunum. Gül gibi travel sistem de duruyo öyle.
Itsybitsyspider Ebrumarbling çift yönlü tam yatar ve kapanır tenteli 3.5 kilo ağırlığında wei-b electra veya baby2go pinna.... casual zoom veya chicco liteway3.... chicco ohlala alacağınıza wei b alın hem çift yönlü hem daha uygun
Ebrumarbling Cagla87 ohlala hakkinda bi kac kotu yorum okumustum ama dediginiz gibi dusunecegim e bebekte indirimdeydi sanirim
Cagla87 Ebrumarbling Benim için öncelik hafif olmasıydı. Çok rahat kullanıyorum. Önceliğinize göre tercih edebilirsiniz. Mesela Kanz uçak içi bagaj olarak da kullanılabiliyor. Kapatınca bavul gibi sürülüyor. Onu almaya diye çıktık Ohlalanın daha hafif olduğunu görünce hemen aldım. Yorum okusaymışım almazdım belki. İyi ki okumamışım. Pişman değilim 😂 Bu arada Babymallde indirimdeydi 499 tlye aldık.
bilgibulutu Deletedmom115 sürüşü nasıl çevremde bı çok kişi bu arabayı aldı ve hepside ciddi derecede memnun
Cagla87 Deletedmom115 Yorum okusam almazdım belki. İyi ki okumamışım. Kanz diye çıktık Ohlala alıp döndük. Memnunum ben
Deletedmom115 bilgibulutu Çok güzel ve rahat kolay gidiyor yani fazla baskı uygulamıyorsun sürmek için.