Berus Selam kızlar oğlum 1 yaşında ama ne yaptıysam ek gida az yiyip hatta bazen hiç yemeyip tüm gün mama yemek istiyor. Gunde 500gr oluyor tüm gün yediğinde. O yüzden size sorum mama yerine inek sütü versem olur mu?
Reyna Berus hayır hiç bir faydası yok aksine kansızlık felan yapıyor. benim oğlum mamayı kendi kendine bıraktığında bile doktor süt içmesin dedi.
2pati_1baby Berus bizde artık süt vermeyi bıraktık kalsiyumu doktoru ayrandan , yoğurttan , kefirden alsın dedi 🤔
Badehandeyldz Berus gün boyu mama içmesi iyi değil diğer besinlerden yese günlük ihtiyacını karşılar birden kesmeyin ama bende kızıma memeyi 1 yaşında kestim gece inek sütü verdim
Reyna Berus hangi mamayı kullanıyosunuz ki? hipp combiotic anne sütüne en yakın mama olduğu için şeker felan yok çocuğu şişirip kof kilo yapmıyo diğer mamalar gibi
Deletedmom_109 Berus mamaların içinde şeker olmaz ki laktoz vardır süt şekeri o zaten süt ve süt ürünlerinin içinde de var. Bence de süt vermeyin. Onun yerine kefir yoğurt verebilirisiniz