leblebiannesi Bebeğim sürekli mızmız gece uykusunda sürekli ağlak, oyun oynamıyor. Uykuya cok zor dalıyor. Bana iş yaptırmıyor. Kahvaltı hazırlayamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizler ne yapıyorsunuz?
Sefeff leblebiannesi 21 aylık kızım hala dedğiniz gibi saldım artık değişmesini beklrmiyitym. Kendine daha fazla sabir aşıliyorum artık idare ediyoruz 😄
BirAlparslanAnnesi leblebiannesi kesin azı dişleri patlayamıyo..benim oğlumda 14 aylık yemin ederim bugun artık eşimi aradım ağladım illallah ettirdi bana 4 saat wc ye gidemedim altıma yapacaktım en son okadarki yemek hazırlamama bile sabrı yok kıyamet kopuyo herşeye ağlıyo 🤦🏻♀️
BirAlparslanAnnesi leblebiannesi o zaman erken 2.yaş sendromuna girmiş olmasın 🙈😂 anam hiç bitmiyor sendromlarıda ataklarıda yaa
BirAlparslanAnnesi leblebiannesi 2 aydır patlatamıyo o ağlıyo ben ağlıyorum çok şişti yavrumun damakları sizinde mi öyle oldu bişe yaptınız mı özel olarak..8 tane diş çıkardık ne ishal ne ateş hiç bilmedik ama bu azılar mahvetti oğlumu
leblebiannesi BirAlparslanAnnesi özel bişey yapmadık ağrı kesici verdim 5 gün gece. Çünkü cok kötüydü. Azılarda aşırı hasta olduk. Yakın zmanada patlamıyor