Filizim3 Nolur yardım edin çocuğum bir yaşında ve üçüncü çocuk emiyo meme ucu kesik gibi oluyo zorla emziriyorum lansinoh kullandım yatıştrrdı asla geçirmedi garmastan kullanıyorum iyi geldi gibi ama o da geçirmiyo yıkıyorum kremliyorum karbonatlı suylada yıkıyorum hala aynı 🤦🏻♀️
leopar Filizim3 benimde öyleydi 6 ayda oldu dr tek bir krem verdi hemen geçirdi ama yıkamadan lazım cnm fucidin
Gl_01 Filizim3 gümüş kapak deneyin gümüşün iyileştirici özelliği varmiş doktorumz önermisti bize de. Krem işe yaramamisti bende gümüş kapak çok kısa sürede iyileştirdi
Yelda35 Filizim3 tam mevsiminde ayva. Ayvanın çekirdeklerini çıkarın ve o çekirdekleri suya koyun ama üstünü hafif geçsin. Bir gece bekletin jel kıvamında olacak onu sürün.
spaceship Mumsy natural krem ve göğüs kalkanı tavsiye ederim. Hava alması gerekir iyileşmesi için yaraların. Bu nedenle hangi kremden sürerseniz sürün bulamayın, az sürün ki hava alsın. Mumsy natural da lansinoh ile benzer işlevde bir krem.
MKaraniko Garmastan Fito Bepanthhen Hamazinc Ayva çekirdeği Susam yağı Lansinoh Soğanın yarısı (?!) Kendi sütüm Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey denedim medikal olan, alternatif tıp olan her şeyi. Ağlaya ağlaya emziriyordum. Sadece mumsy natural göğüs ucu kremi ve temizleyici si iyi geldi. Sadece öyle iyileşti. Çok geçmiş olsun.
Ays0 Gümüş kapak deneyebilirsin hem teması engeller acıyı alir. Ayva çekirdeğinden jel yapabilirsin. Tahinin üzerinde biriken yağı sürünce iyi geliyor diyorlar bir de tereyağ iyi demişti gorumcem onun çok kötüydü geçirdi dedi ama denemedim. Yağ sonuçta denemekten zarar gelmez
Beyza_momss Filizim3 göğüs kalkanı denedin mi ? Ben 3 aydır onunla emzirdim yara olmadı çok şükür ki. Hava alıyor oluşundan dolayı yara yapmadi bide gozenekte biriken sütte orayi yumuşak tutunca tabi gözde malzemem oydu 3 aydır benim
Babybloom Filizim3 mantar olmuş olabilir, antifungal bir krem kullansanız travazol, trosyd, travacort gibi. İki hafta çektim acısını, sonra kızımın ağzında pamukçuk çıkınca anladım mantar olabilir diye travacort denedim bir günde geçirdi.