Pinkmom2 2 yaş çocuklarınızın boy kilosu kaç kızlar benim kızım 13.300 88 cm her sitede farklı birsey yazıyor. Ortalama mı fazla yada az mı
Prensesbella Pinkmom2 normal canım benim kızımda 2 buçuk yaşında şuan 30 aylık işte 13.400 du ama tam 2 yaşında 12 idi yeni qldi sürekli hastalık halindeydi 1 buçuk yaşından beri. Normal yani
Pinkmom2 Asyazehra 2pati_1baby YigtnAnnesi Prensesbella Pinkmom2 Pinkmom2 Melek_annesi_06 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Prensescik kızlar asıl açma nedenim postu doktor milyon tipli dedi iştah açıcı şurup verdi babada bakınca parkta yada akrabalarım çocuklarıma falan normal geliyor boyu kilosu kullanıp kullanmama arasında arada kaldım
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Pinkmom2 İştah açıcı verdiği şurup büyük ihtimalle ya multivutamindir yada balık yağıdır ikisi de faydalı. Kullanabilirsiniz.
Pinkmom2 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet canm içimde bi çok şey var kızımın bademcikleri şişti ozaman götürdüm kilosunu boyunu bana sordu söyledim bide iştah açıcı yazıcam dedi özel bi ilaç bende o yüzden şüphelendim