ygzrope Kızlar kendi kıyafetlerinizi neyle yıkıyorsunuz? Yani yumuşatıcı koymadan da çok güzel kokuyor dediğini deterjan var mı?
BuzluKahve ygzrope omo ve arielin kokusu bende baş ağrısı yapıyor. Ama beyazlari da en güzel onlar yikiyor diye sadece beyazlara ariel ve yumusatici kullaniyorum. Diger camasirlara tursil ve persil. İkisinin de kokusu güzel, yumusatici kullanmiyorum
Tomi ygzrope ben bu yıkanmış çamaşırdaki deterjan kokusu olmasını anlamıyorum. bazen insanların parfümünden daha cok deterjan ve yumuşatıcı kokusunu alıyorum 🤦
ygzrope BuzluKahve bende beyazlara ariel kullanıyorum renklilerde henüz dikiş tutturamadım farklı farklı alıyorum yumuşatıcı olmadan da güzel koksun istiyorum
Masal_m ygzrope Persil gülün büyüsü yumuşatıcı da bingo Manolya bahçesi harika bir kokudur tavsiye ederim 🌸
ygzrope Masal_m yumuşatıcı bende bingo Manolya kullanıyorum gerçekten çok güzel 🥰🥰 ama yumuşatıcı olmadan da güzel kokan deterjan istiyorum
Masal_m ygzrope persil gülün büyüsü 😊 içerisinde vernel yumuşatıcı kokusu var extra yumuşatıcı koymasanız da çok hoş kokuyor
Tomi ygzrope solunum yollarına zararlı ki. temiz çamaşır kokusu değil, kimyasal aroma verici maddeler kokusu.