_pandam_2021 Merhaba arkadaşlar bebeğim 4 aylık oldu meme emmiyor ayakta emzirmeye çalışıyorum çığlık atıyor ağlıyor sürekli bağırıyor böyle değildi resmen 1 günde değişti benim gibi olan anneler bu dönemde neler yaptınız
saresmami _pandam_2021 sürekli teklif et ama zorlama cnm. Atak dönemi muhtemen bazi bebekler bu dönemde cok emmek ister istahi acilir bazilari da emmek istemez istahsiz olur. Sabir lazim bize bizde 3 gündür uyku ile savasiyoruz. Ve sürekli emmek istiyor. Emmekten ziyade memede durup oyun yapiyor. Biraktirdigim zaman acikmis gibi agliyor yine veriyorum.
Elife_unal _pandam_2021 aynı durumdayız canım meme reddi tam olarak dediğin gibi ayakta emzir yatakta zıplayarak emzir babası oyalasın sen tık ağzına benim yaptıklarım bunlar valla 😂
Mervecoban45 _pandam_2021 4.ay atağı çok zor geçiyor gerçekten dayanın geçicej sakin olduğu zamanlar da emzirin uyanırken hemen yanınıza yatırıp emzirin uykulu hali ile 4.5 saat emmediği olmuştu 4.ayındayken ama geçti çok şükür 🙏🏻
Eminegokce07 Uyumsuzz bizde tam 3 ay 21 günlüğüz 4. Ay atağını korkarak bekliyorum çünkü ikizlerim var 😵
Uyumsuzz Eminegokce07 ikiz miii 😏 inşallah kolay atlatırsınız bende bekliyorum heran bişey olacakmış gibi
Eminegokce07 Uyumsuzz ikiz olunca gözüm korkuyor. Biri kız biri erkek kız belki daha kolay geçirir diye umut ediyorum
Zzuullaaall _pandam_2021 4 ay 3 günlüğüz 3 gündür meme almak istemiyor kafasını sağa sola cevirip gömüyor. Zaten sütüm az olan da gidecek😔 ayakta bile denedim ama banamısın demiyor
Gulcem1 _pandam_2021 Allah yardımcınız olsun 🙏🏻 bizde 4 ay 11 günlüğüz ve sizin gibiyiz 🤦🏻♀️ emmek istemiyor ağlıyor kafasını çeviriyor vs. Bende zorlamayı bıraktım artık 3-4 saate yakın emmiyor uyuyor uyanınca alıyor. Sanırım tam anlamıyla acıkıyor 🤷🏻♀️ bakalım 5 aylık kontrolünde kilosu nasıl çıkacak düşük gelirse ek gıda başlangıcı ya da kaşık mamasına yönelebilirim. Sizde kilo takibine göre ilerlersiniz. Emmiyor diye üzmeyin kendinizi.