Toprakseyran Deletedmom4444 Aminn Allah yardımcımız olsun gerçekten sonumuz nereye gidiyor kestiremiyorum gün geçmiyor zam üstüne zam geliyor 😔
Deletedmom4444 Toprakseyran Malesef 😕😕Sağlık olsun da artik gidebildigi yere ksdar gidicez.Elbet bize de sıra gelicek o zaman gerekeni yapariz.😥
Toprakseyran Deletedmom0099 gerçekten öyle canım Allah’tan bu kadar zamn gelmeden evi beyaz eşyaları dizmişiz diyoruz biz de bu devirde evlenip ev kuracaklar Allah yardım etsin 😐🤲
Deletedmom4444 Deletedmom0099 Benim de camasir makinem bozulcak gibi o bozulsun die bekliyorum.Uzerinde oetek geliyor yer yokki zaten banyoda kendi halin de geziyor.Evin bireyi gibi oldu.😁😁
Deletedmom0099 Deletedmom4444 ahaha çok güldüm ya 😂 kız bozulsun deme allah askına 5 ay önce boschtan çamaşır makinası aldım 3600e bugün baktım 6600 olmus sen alana kadar 10 bin olur 🥲
Masal_1 Deletedmom0099 merhaba çok alakasız olacak ama bu kurutma topundan bazıları memnun bazıları değil sizce nasıl ? İşe yarıyormu
Deletedmom0099 Masal_1 yok yok hiç alakasız değil 🤭 çok memnunum bence süreyi bayağı kısaltıyor ve puf puf cıkıyor havlular falan ben seviyorum