lalbg Gelincik06 yiyecek değil ama 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 tatlı kaşığı bal ve sıcak su karıştırıp her gün aç karna 2 kez içersen hem metabolizmayı hızlandırıyo hem de tatlı isteğini ortadan kaldırıyo☺️
Zeliff Gelincik06 ben gece her uyandığımda bir şeyler yerdim. Diyet yaparken yatmadan önce süt ısıtıp içine tarçın karıştırıp içiyordum. Hem tadı güzel salep gibi hemde yok tutuyor
Sevgiemre Gelincik06 aslinda ben ilk gebeligimde oglum ek gidaya basladiktan sonra istah kesmesi adina elma suyu yapardim artı geceden islattigim 1 ceviz suyunu icerdim 3 ayda 9 kilo vermistim simdi kzm 2 aylik kucagimda 6 aylik olmasini bekliyorum bebegin kucukse kalkışma diyete filan ek gidaya baslayinca verirsin rahat
Gelincik06 Sevgiemre elma suyu nasil bir de ek olarak nasildi diyet programiniz benim kizim bugun 1 yasina girdi
Sevgiemre Gelincik06 youtube tarcinlielma yaz cnm selda ateşin kanali 15 gun dene ve gör sonucu acayip kilo veriyor insan artı ceviz suyu ic bide ben sut verdikten sonra leslie yapiyordum
Sevgiemre Gelincik06 ilk hafta cok agriyor ben yerimden kalkamiyordum ama ise yaradi gulu seven dikenine katlanir derler cnm :)
Sevgiemre Gelincik06 46 bedenden 40 bedene gecmistim spor sayesinde simdi bebegim 2 aylik bile degil biraz daha buyusun yine basliyacam spora cunku dogum kilolarimi veremedim daha
Zynpakpnr Gelincik06 elma sirkesi sabah aç karna bir bardak suya bir tatlı kaşığı kadar koyup içince iştahı kesiyor ben faydasını görüyorum