Merve_boylu Merhaba kızlar doğum yapalı 5 gün oldu fakat dikişlerim ( normal doğum ) hala çok acıyor. Ne zaman normale döner acaba Siz iyileşmesi için nasıl bir bakım yaptınız yardımcı olursanız sevinirim🙏
Esila12 Merve_boylu bende normal doğum yaptım 40ım çıkana kadar çektim o acıyı ağrıyı ne kadar dikkat etsemde 😟
UMUTUMM___ Merve_boylu ilk 20 güne kadar bende perisan oldum sonrasi gecti hamd olsun bol bol batikon kullan gecmis olsun
Reyhanasya Merve_boylu hiç Bi şey sürmeyin mutlaka hastane den çıkarken Dr batikon vermiştir onunla pasuman yapın oturup kalkarken dikkat edin bnim dikişlerim aşırı çok olmasına rağmen 15 qünde iyileşti ama ayağınızı sıcak tutun yoksa az Bi soguktan dikiş yerleri çok agrıyor
Merve_boylu Esila12 bende öyleyim günden güne iyileşmesi gerekirken sanki hiç iyi olmuyor gibi ağrıyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Merve_boylu UMUTUMM___ ebeye sorduğum da hiç bir şey kullanma sadece temiz ve kuru tut dedi. Acaba kullansam mı siz faydasını gördünüz mü
UMUTUMM___ Merve_boylu çok ama cok faydasini gördüm bana doktorum batikon ve madecessol adinda krem verdi onu kullandim bayaa etkili oldu… doktorum önerdi hele hele madecessol cok etki etti yoksa perisan oldum ve bebegim 1 hafta hastanede yatti git gel yapiyordum inan bacagim açık zorla yürüyordum seni cok iyi anlıyorum cok cok geçmiş olsun 💐 suan 54 günlüğüz
Merve_boylu UMUTUMM___ çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun umarım bende bir an önce ayaklanırım ☺️🙏