R-28-05 Oğlum 28 günlük sureklı emmek ıstoyor cok Emincede kusuyor arada emzık verdım başka çare bulanınız var mı?emzik konusunda kararsızım verıp vermede çünkü
Xoxox R-28-05 benim oğlumda ole ilk fırsatta emzik verme gun icinde cok mecbur kaldiginda ver rahat edersin. Mesela bizimki ikindin 5le 10 arasi cok husursuz surekli emmek istiyo o ara veriyorum sakinliyo biraz
minikoglusdoga Benim bebeğim hiçbir şekilde emzik tutmuyor, 3 aylık doğduğundan beri ısrarla deniyorum yok yok yok! Denemediğim emzik kalmadı... herkes çok rahat edeceksin diyor bizimki benimle inatlaşıyor resmen
SerapEsila minikoglusdoga avent ultra air denedin mi cnm bnmde hc brni tutmuyodu 3 aylik kken oondn aldm cok sukur tutuuyo cokta rahat ettm kollarm kopuyodu sallamktn fln smdi emzkle az bsy salliyrm hmn uyuyo
Asyaglck Ben sadece uyurken vermeye başladım mesela emzirirken uyuyor memeyi çekince uyanıyo bende memeyi çeker çekmez emzik veriyorum gündüz aktifken hayatta emzik tutmaz çünkü öyle alıştırdım
R-28-05 minikoglusdoga biz oio nun uyku arkadaş lı olandan verdım onları cok onerıyorlar ama aklında olsun