1ana_2evlat LaraCroft Kadın bardagi 50 tl ye verecek 1 milyonluk soru gelmiş resmen 😁 yahu plastik bardak ne tutacak taş patlarsa 25 tl anca tutar. Ben burada neredeyse 10 kargo yolladim biliyorum iyi kotu. Bol satışlar canim Allah sabr versin 😊
LaraCroft Hediye gelmişti. Oğlum pipetli suluktan vazgeçmediği için biz kullanamadık. Yani denenmiş ama kullanılmamıştır. Sıfır ayarında
Karanimmmm LaraCroft oğlunuz kaç aylık pipetle içiyor? Bende bu bardağı aldım içemedi, nuk un learner biberon gibi olan alıştırma bardağını aldım bugün
LaraCroft Yusufagahinannesi merhaba kargo boy ağırlığa göre değişiyor aslında bu yüzden kestirmesi zor diğer kargolarım kıyafet olduğu için daha büyük ve ağırdı çünkü… ama herşeyin pahalandığı gibi kargolarında pahalandığı bir gerçek🤷🏻♀️
Yusufagahinannesi LaraCroft yani en ucuz ptt getirir sanırım patpata sarıp gönderirseniz çok büyük paketleme yapmazsınız ama kırılmasınıda istemem olur mu
LaraCroft Yusufagahinannesi patpatım yok maalesef evde ama güzelce sararım tabiki. Bu arada eşime vereceğim o yollayacak malum bebekten dolayı ben çıkamıyorum o yüzden yarın verebilirim ancak şimdi işte. Bu arada isterseniz PTTnin kendi sitesine girip tahmini ağırlık boy kilo falan yazıp hesaplata bilirsiniz sonra sıkıntı olmasın ikimiz içinde kargo fiyatı. internetten de bardağın boy bilgileri vardır muhakkak