sunflower İyi akşamlar hanımlar.14 aylık oğlum var yeni başlayacağız balık yağına birazda iştah açsın vitaminle falan diye Multi olandan aldık.Kullanan memnun olup/olmayan varmı? Ne kadar vermeliyim? Eczacı birşey dememiş eşime üstünde de 4 yaş 10 ml diyor.
Saitkereminannesi sunflower Ben bı tatlı kaşığı veriyorum sabah tok karnina eczacı öyle dedi ama iştah açıyor mu hiç dikkat etmedim.
Deletedmom789 sunflower 4 yaşından küçüklere yarım ölçü veriliyor canım. Yani 2.5 ml, haftada iki kere veriliyor aynı balık gibi. Ya balık verin ya da balık yağı
Deletedmom5284 Merhaba vitaminleri doktor kontrolünde kullanmak gerekiyor biz önce kan tahlili verdik ona göre önerdi doktor hangi vitamini kullanalım yada kullanmayalım diye
sunflower Deletedmom5284 evet bizede öyle verdi doktorumuz vitamin şurubu bitince bunu aldık iceridigi vitaminler aynı diye hem balık yağı da almış olsun dedik
Evrenadres Biz incirçekirdeği yağı aldık saraçoğku da doğal devit olduğunu söylemiş 3 4 damla kullanırım 7 aylığız
sunflower Evrenadres kansızlık vitamin eksikliği çıkmıştı oğlumda 12 aylıkken kan şurubu Ferro zinc verdi vitamin de yazdı şurup bitince farketmez vitamin şurubu alabilirsin dedi o yüzden ocean aldım ☺️
sunflower Saitkereminannesi eczacı öyle söylemiş içinde vitaminler de olduğu için iştah açar demiş canım ☺️
sunflower Deletedmom789 hergun vermeyecek miyiz yani Bende hergun vericem sanıyordum teşekkür ederim 2.5 ml vereyim bende ☺️
Deletedmom789 sunflower rica ederim, her gün verilmesi uzun vadede gelişim geriliğine sebebiyet veriyormuş