Alyam1006 Masal_m yaaaa onu bitiremedim varya Türk dizisi değil yabancılardan daha iyi yapmışlar bitiremedim çünki eşim kredi kartını iptal ettirmiş 🤣
Alyam1006 Masal_m ya bitiremedim en son selime olan şantajda kaldım raşel babasını annesinin öldğrdüğünğ öğrendi ya orda 🤣
Masal_m Alyam1006 ya baya heyecanlı yerde kalmışsınız 😂 devamından bomba şeyler oldu mutlaka izleyin 😂
ElaZeyAras Kaderyas01 my name izle çok beğendim ben bence sizde beğenirsiniz aksiyon dövüş suç herşey var .
Efeninanasi Kaderyas01 kız bişi izlemeye vaktin var ne güzel benim olsa müge anlıya bile razıyım😀😀😀durmuyor benım bebiş😀🥺
Kaderyas01 Efeninanasi gece izliycem Allah nasip ederse 😂 oğlum 3 yaşında zaten 9 da uyutuyorum kızımıda emzirirken izlerim sanki ne var 😂😂🤗
-erCansu- Kaderyas01 van helsing, z natıon,elite, sweet home, haunted, strıngee thıns ,black mırror,%3,alice ın borderland 😹
Incilara Kaderyas01 lucifer, sabrına, control z ve kesinlikle the 100 bunları izlemeni tavsiye ederim hepsi çok güzel
Demetbulut Kaderyas01 çember izliyorum.. Bu tv deki kanıt progrmı gibi a a biraz dhaa eğlenceli pelin akil ve kocası anıl altan oynuyo.. Benim hoşuma gitti