Birdunyabircennetannesi 7 ay 18 günlük ve hiçbir şeyi sevemiyor mama aşığı başka da bişey sevmiyor suyu bile zorla iciriyorum ne yapabilirim 🤦
birtutamsac Birdunyabircennetannesi blw yapın, önüne katı yiyecekler koyun biraz sıkar biraz ağzına atar böyle böyle tanır :)
Eso3565 Birdunyabircennetannesi bizimkide evde yaptığım hiçbi pureyi çorbayı yemez ama dışardan hero baby aliyim bi seferde yiyo bende disarsan alıyorum mecbur
Eso3565 birtutamsac Birdunyabircennetannesi kac kilo bebeğiniz kiloluysa kafaniza takmaniza gerek yok bizim doktorumuz oyle dedi brnde yerse veriyorum yemezse vermiyorum süt yeterlu oluyor
AfraZ Birdunyabircennetannesi ayni prblem bendede vardi bwl ile atlattik sukur deneyin korkmayin bogazina giderse siz yardimci olursunuz cikarirsiniz. Kucuk kucuk koyun önüne eline alip yesin
Birdunyabircennetannesi birtutamsac Ya katı yiyecek olunca ogurup boğazına kaçırıyor korkuyorum bende 🥺
birtutamsac Birdunyabircennetannesi korkmamak lazım bi şekilde alışması gerekiyor yavaş yavaş öğretin ilerde daha zorlanır çocuk çiğnerken ya da yutarken
Birdunyabircennetannesi Eso3565 Aha bizimki de öyle dışardan aldığım her şeyi yiyor evde yapınca yok palyaço oluyorum yedirene kadar
Birdunyabircennetannesi Eso3565 Kilosunu şuan bilmiyorum en son 7 buçuk civarıydı 1 ay önce 🤷 bizimki pek emmiyor mama delisi işte bağımlı oldu o yüzden mamayı azaltmam lazım biraz ondan dolayı ek gıda vermeye çalışıyorum ama yok zorluyor baya
Eso3565 birtutamsac alışır annesi yavaş yavaş yoğurt ver bizimkide ilklerde yoğurttan baska bisey yemedi sabret yer annesi canını sıkma 😊😊