416767 sulu boya, parmak boya, oyun hamurundan yemek yapıyor. ahşap mutfak almıştım bayağı oyalıyor aktivite kitabı aldım ordan eşleştirme, kayıp parça bulma, gölgesini bulma vs gibi şeyleri yapıyoruz. Ayrıca yapıştırmalı boyama kitapları var etiketleri çıkartıp yerini bulup yapıştırıyor alabilirsiniz. Puzzle seviyor ama sıkılıyor ezberlediği için. Bol bol prit bitiriyoruz 🤮 devamlı bir şey yapıştırmak istiyor bayılıyor öyle etkinliklere mesela dün siyah karton üstüne pamuktan kardan adam yaptık. Onun dışında ben ahtapot balık yengeç falan çizip boyayıp kestim kızım mavi bir kartona istediği gibi yapıştırdı çok seviyor böyle şeyleri. Dinazor yaptık mesela… Kıyafet giydirme, şekilleri bul diye oyuncaklar var onlardan edinebilirsiniz. Kitap okumayı seviyorsa yazısı az, resmi bol Kitaplar… bultaklar, legolar… 30 aylık oldu kızım artık yavaş yavaş oyun kuruyor bebekleri uyutuyor doktor setiyle muayene ediyor kamyonuna çiftlik hayvanlarını bindirip indirip bir de engellerden atlatıyor ama benim bu oyunlara eşlik etmem lazım yoksa 5 dk bile oynamaz 🤤