leopar Kızlar bilgisi olan varmı yaşayan yada şimdi gördüm de baya bir korktum bacağında var birde küçük küçük bide bu attığım var dr götürecem yarın ama bilgisi olan varsa yardımcı olur mu
leopar alerjikbebek ya az önce bşr arkadaşına sordu eşim oda mantar olabilir cildiyeye götürün demiş ☹️
alerjikbebek leopar yani mantar gibi duruyor ama egzama da olabilir kullanıla farklı bir deterjan farklı bir yiyecek
leopar alerjikbebek şimdi kız arkadaşım vardı dermatolog kendisine yazdım kuruluktan da olabilir başka bşr sebebde olabilir dedi haftaya randevu buldum haftaya kadar hematen sür takip edelim dedi dr gidene kadar işte başladım dalin kullanıyordum kullanma dedi kuruluk yapıyor değiştir dedi hepsini bi yapayım korktum valla :(
alerjikbebek leopar canım iste kurluk egzama oğlumun da oluyordu ben özel.krem ve losyon kullanıyorum sen o beyaz yerleri sürekli yağlı kremlerler ov günde 2 3 kere düzelir inşallah korkma
leopar alerjikbebek saol cnm öyle yapacam inşallah düzelir haftaya randevu var ptesi inşallah dr aynı şeyi der
alerjikbebek leopar inşallah canım sen pazartesiye kadar yağlı krem kullan dalın ile yıkama hic yıkama hatta bak bakalım 2 güne durumu nasıl olacak çocuğun
alerjikbebek leopar demek ki o zaman kuruluk egzama yapmış dalınde yapar Dr gidin size uygun sampuani verir dıştan sonra da krem verir surersinjz canım geçmiş olsun