TospikDefneninAnnesi Beden tablosunda 4 numara için 9-14 kg demiş 4+ için 10-15 kg demiş. Ben mantığı anlayamadım şuan. Aradaki fark ne bilen var mı?
Mervea TospikDefneninAnnesi arada kilo farklı var premium care kullanımca 4 gayet güzel oluyo bi keresinde bitti aktif bebe aldım 4+ oldu 4 te lastik izi çıkıyordu
Burcu35 TospikDefneninAnnesi Şöyle söylüym sleepy 3+ kullanıyorum. 3 numara 4-9 kilo 3+ 5-10 kilo. Bebeğim 6 kilo 3 numara iz yaparken 3+ iz yapmıyor. Böyle birşey olabilir
TospikDefneninAnnesi Mervea prima aktif bebekte var bu canım. Biri premium care biri aktif bebek değil yani 😬
Mervea TospikDefneninAnnesi biliyorum demek istediğim aktif bebeğin 4+ premiumla eş değer aklif bebenin 4 numarası sıkmıştı 4+ almıştım o daha iyiydi😌
Mineltoygar Bnm de oğlum 4 kilo 1 aylık, 2 numara kullanıyoruz, 3 numaraya ne zaman geçtiniz, 4 9 arası yazıyor geçsem mi bilemedim
TospikDefneninAnnesi Mineltoygar ben hep kilosuna göre geçiş yaptım sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar. Bizde 8,5 aylığız. Şöyle diyim ilk ay yeni doğan 2. Ay 2 numara 3.4.5. Ay 3 numara 6.7.8 de 4 kullandım.