Gzmk 1esraaygun_ biberon kullanıyor mu biberon ucuna benzeyen emzik deneyebilirsin tommee tippe markanın biberon uçlu emziği var emzik almayan bebiş alıyor valla
Songena19 1esraaygun_ benim kızımda almıyordu ama sürekli denedim ve en son Philips aventi aldı biraz ısrarcı olmak lazım
TosbikAnnesiiiii 1esraaygun_ büyük çaba lazım benmkide hiç almadı şuan 7 aylık dişleri kaşınıyor diye uyurken emzik alıyo 😅🤷♀️
SinemAlaz Busra2326 valla bazı bebek asla almıyor benim ilk oğlum 6 ay tuttu ikinci oğluma her emziği denedim bibs, avent,nuk, aventin ayıcıklıları asla almadı
Mervexxx 1esraaygun_ ilk doğduğu gün verdiniz mi ağzında biraz tuttuk ilk doğduğu gün alıştı sonra suan emiyor uyurken dalınca atıyor kendisi. Resmen hayatımı kurtardı bu emzik ya😍
Elif2727 1esraaygun_ benm kizim kirki ciktiktan sonra almaha baslamisti simdide uykudan uykuya veriyorm sadece
Masalball 1esraaygun_ kızım 4 ay 5 günlük 5 tane emzik aldım hiçbiri tutmadı ama nedense bu 5 gündür emzik müptelası olmuş şaka gibi midesi bulanıyordu emzikten muhtemelen dişi kaşındığı tuttu
AC1512 1esraaygun_ benm kızımda tutmuyordu sürekli zorlayarak emziğe vura vura ağzna verdm yavas yavas.şuan 42 günlük 2-3gündür alıstı uykuya dalarken alıyor aglaması kesiliyor.20günlükten beri yılmadan verdm alıştı😄