mervee161221 Kızlar merhaba 42 gün önce doğum yaptım bebeğime sağlık ocağından monovit d3 verdiler yalnız ne zaman kullansam bebeğimde huzursuzluk gaz çıkarma sorunu olmaya başladı vermediğim zamanlarda rahat geçirdi bugün doktoru o vitaminden çok şikayet alıyorum ama yan etkilerinde kabızlık gaz sorunu yok yinede verme dedi ve ocean önerdi bugün onu kullanmaya başladım bu vitamini kullanan var mı vermeye devam etmeli miyim bilgisi olan yazabilirse sevinirim☺️
Gul-42 mervee161221 kesınlıkle verme dun aldım verdım cocuk catlıycaktı gaz kaka asla verme pedia al eczaneden bn kendım kullanıorum monovıtı hatta bununla ılgılı bnd dun post actım cnm
Seyyid_Ali_2021 mervee161221 wellcare vitamin D3 kullanıyorum dokturumuz sağlık ocağında verilen kan ve vitamini kullanma dedi.Bu arada kan damlası da bastiron kullanıyorum.
mervee161221 LenaLina Tam bir bilgim yok eşim eczaneden aldı sanırım ücretini verdi hiç sormadım inanın yanlış bilgi vermek istemem
gokcenin-annesi Ben de çevremden sağlık ocağında verilenin gaz ve kabızlık yaptığını duymuştum, o yüzden baştan beri oceon kullanıyoruz. Bebeğim 2 ay 6 günlük, memnunuz gayet 😊
mervee161221 gokcenin-annesi Kabız yapmadı bazı zamanlar yaparken zorlandı ama o gün mutlaka yaptı biz daha çok ağzından gaz çıkarırken zorlanıyoruz bazen çok güzel çıkarıyor bazen çok birikince aşırı zorlanıyor ve çok ağlıyor çıkarınca rahatlıyor uykusu çok hafif ağzından gaz çıkarmak için ağlayarak uyandığı da oluyor o yüzden artık kullanmak istemedim bende
LenaLina gokcenin-annesi teşekkürler bende sağlık ocağınınkini kullanıyorum. Onu alayım o zaman. Ücretini hatırlıyor musunuz
gokcenin-annesi Ozgeesennn_ Resim yükleyemedim ama şöyle link vereyim, orada resmini görürsünüz: https://www.dermoeczanem.com/orzax-ocean-vitamin-d3-1000-iu-sprey-20ml
Ozgeesennn_ gokcenin-annesi çok teşekkür ederim 3 aylık bebeğim için alıp kullanabilir miyim bunu olur mu yani
Nursena0606 mervee161221 2 aydır ocean kullanıyorum. Devletin verdiği tam bir rezillik. Kabızlık, huzursuzluk, gaz yaptı bebeğime. Burada okudum da anladım ondan olduğunu. Çocuk kaka yaparken çatlayacaktı resmen.
mervee161221 Nursena0606 Gerçekten rezillik ben kullandığım şeylere yediklerim içtiklerime dikkat edince farkettim başından da tahmin ediyordum araştırınca tam anladım
Nursena0606 mervee161221 Ben düzenli kullandım. Baktım çocukta bir şeyler var. Anlamamıştım. Araştırma burada yazılanları okudum. Hemen bıraktım çocuk kendine geldi. Bunu okuyanlar kullanmasın kesinlikle.