Deletedmom_50 papatyaannee sidefer kullanmıştık bizde. Kilosu kadar damla şeklinde uyguladık. Çok da memnunduk.
Prensesannesi38 papatyaannee sidefer ocean ve bestiron hepsini kullandım ancak sidefer ve ocean biraz daha çabuk bitiyor kıvamından ötürü bestiron biraz daha uzun kullanılıyor hepsi kilo başı bir damla şeklinde hepside iyi 😌
papatyaannee Mucizemm344 canım bir şey soracağım doktorumuz kilosuna göre günde o kadar damla vermem gerektiğini söyledi kızım 6 kg günde altı damla mı vermeliyim Sen kaç damla nasıl veriyorsun
Hande06 papatyaannee Aynen. 9 kiloya gelene kadar arttır dediler. Bana 9 damla son dediler. Kaç kilo olursa olsun 9 dan fazla verme dediler
papatyaannee Hande06 Bir çok yerde kilosuna göre verdiklerini okudum bazı yerlerde de bir ml verdiklerini okudum bir ml de on damlaya denk geliyor muş galiba ama doktorum kilosu kadar damla dedi o yüzden kafam karıştı
papatyaannee Mucizemm344 O zaman içindeki damlalıkla çekip altı damla damlatıp veriyorsunuz doğru anladım değil mi bazıları o Damlalıklı bir ml veriyor muş bir ml de on damlaya denk geliyor
papatyaannee Deletedmom_50 bende o şekilde kullanacağım peki aç tok nasıl verdiniz birde sabah öğle akşam hangi saatte verdiniz ?
Deletedmom_50 papatyaannee sabah veya akşam fark etmez yemekle birlikte veuiya hemen sonra veriyordum. Unutmamak için ben kendimi kahvaltıdan sonrası için şartlamıştım.
papatyaannee Prensesannesi38 bende bugün aldım 2 tane sidefer yarın başlıycaz bakalım inşallah sorunsuz hallederiz 😍