Nurdanalkanozkan Smyyecnar Fatmavrsn Mervea Busra1 Kbra4155 Busra1 benim bebeğimde 3 aylık kızlar sürekli sırt üstü yatmak istiyor yan falan yatırıyorum geceleri elimden geldiğince arkasına destek reflü yastıklarından koyuyorum düz yatmasın diye ama ne biliyim acaba o yastıklar iyi olur mu diye düşünmüştüm ama madem işe yaramıyor sağlı sollu yatırmaya devam ediyim o zaman
Kbra4155 Busra1 bende almayı düşünüordım ama zamanla düzelir dedi herkes düzelir insallah 26 günlük daha kızım
Busra1 Kbra4155 daha çok yeni düzelir yan yatır benm bebeğim 5 aylık 4 aylıkken düzleşme oldu inşallah düzelir diye dua ediyorum
Caglaa Nurdanalkanozkan benim kiziminda 4 ayina kadar arkası dümdüz dü. sırt üstü yatıyordu sadece. 4.ayından sonra kendisi hareketlenmeye kafasını sağa sola dönemeye başladı. Simdi düzeldi kafası çok çok az bisey var oda dikkatlice bakarsan yani. 6 ay 4 günlük kızım şimdi
Smyyecnar Nurdanalkanozkan ve ben pramatüre bebek annesiyim balım düşün kafasının düzelmesini zaman aldı biraz o düzelir doktorun zaten çok şekil bozukluklarında söylüyor birazda kuruntu yapıyoruz ❤️☺️ Ve o yastıklar göründükleri gibi oval değil içleri çok basit şeyler yani
Aselyaa Nurdanalkanozkan duz kafa yastigi fln hikaye cnm. Bebisini surekli olarak bi saga bi sola olmak sartiyla yana yatirman yeterli
Asafeymeninannesi Smyyecnar şimdi kötü oldum bak Bizim doktor kafasını gördü baya düzleşme var dedi ardından sinirlerimi gerdi düzelmez falan dedi 🙄 yok sağa yatırırsan şöyle olur sola yatırırsan böyle olur vs vs 😏
Asafeymeninannesi Nurdanalkanozkan maliyeti pek birşey değil ama istediğiniz sonucu elde etmemek üzebilir Aldım ve hiç bir işe yaramadı