babyandmom1 Linaninannesi59 uni baby ama üst üste temizlediğim zaman altı pişik oluyor yaramadı kızıma elindekileri bitsin sleepy e geçicez
Kafam Linaninannesi59 molfix izotonik sulu kesinlikle bi kere dalin aldım basıma gelmeyen kalmadı asla vazgeçmem artık
Deletedmom_50 Linaninannesi59 uni baby ve baby turco kullanıyorum. Sleepy hiç sevmiyorum, yaprakları çok zayıf. Hangisi kampanyaya girerse koli olarak alıyorum.
brokoli uni baby , baby turco zeytinyağlı ve sleepy. hangisi mantikli bi kampanya yapmissa ondan aliyorum
biryazmasali babyandmom1 bende üni baby sevmeyenlerdenim yeni dosğan dönemnde sıvak suya batırıp sıkıyordum bembeyaz bişey çıkıyordu suya
Psikologanne00 Linaninannesi59 uni baby sarı olan en en iyisi. Havlu gibi kalın ıslak. uni baby Mavisi pişik yaptı. Molfix izotonik sulu aldım incecik resmen kakayı silerken elime bulaşıyor 🤢 sleepy zeytinyağlı aldım -önce kendim deniyorum beni bile yaktı -hiç kullanmadım bile. şimdi prima aldım onu deneyeceğim. Pişik yapmazsa ondan devam ederim. Uni baby sarı artık her yerde yok.
biryazmasali Linaninannesi59 yenidoğan döneminde şokta satılan babyland kullandım uzun süre sonrasına sleepye geçtim kekikli zeytinyağlı olan şuan giyatı çok arttı sleepy ekstra ya geçtim ondan da memnunum