kendicocugunungelisimcisi Ysmn3111111 can boğazdan gelir emziklisin sen ye 😂😂😂 tarhana çorbası ve Özbek pilavı salata ayran turşu
kendicocugunungelisimcisi Ysmn3111111 ay onu yazarken emzirmiyor olabilir mi acaba diye 40 kere düşünüp yazmıştım. Umarım patavatsızlık yapmamışımdır hakkını helal et. Aynen vallahi ben bir yemeği 3 gün yiyorum yapacak bir şey yok uğraşmak istemiyorum her gün yemekle ☺️
BalkizimBaloglum2 Afiyet olsun 😋 taze fasulye yemeği,bulgur pilavi,turşu,yoğurt,muhallebili bisküvi pastası 🤲
brokoli Prensesannessuuii yok. sicakken kavonozluyorum, sogurken kapagi vakumluyor konserve gibi oluyor. onu normal dolaba atiyorum. bazen de soguduktan sonra, kilitli posete koyuyorum, onu buzluga atiyorum.
brokoli Prensesannessuuii bebegim icin dondurcaksam sicakken koyuyorum o minik mama kavabozlarina. soguyunca buzluga atiyorum kavanozuyla yada anne sutu saklama posedine koyup donduruyorum. bizim icinse normal buzluk posedi kilitli yada kilitsiz. yada normal kavanozda vakumlayip buzdolabinin normal yerine koyuyorm
Ummuhan09 BeniSahteSevme evde sürekli üç beş çeşit yemek olurdu çünkü kızım yemek yemeyi seviyor ama üç gündür ağzına lokma sürmüyor eşimle bende bu duruma çok üzülüyoruz o yüzden.
dinle_beni_bi Ysmn3111111 dünden kuru fasulye var. Yanına bulgur pilavı ayran. Salata. Tatlı da irmik tatlısı. Allah herkesin sofrasına bereket versin. Olmayana da nasip etsin
Khaleesi Ysmn3111111 çocuk hasta yarın doğum günü telaşlıyım ve yorgunuum anca temizlik yapabilirim zorla bugün gece de azıcık süsleme. Eşim gece gelir zaten ben tost falan yerim artık 🙄