Ysmn3111111 Sebzeli bezelye yemeği pirinç pilavı ortaya hazır mantı Et kavurma salata magnolia 2 kişiyiz yiyoruz hepsini evet🤣
Klymeneninatlasi Ysmn3111111 slskslsksl kız maşallah he 😂😂 izmir köfte makarna birde salata yapacağım yeşillikli 😁
BeniSahteSevme Ysmn3111111 Dünden pilav ve sulu köfte var canisi birde tarhana çorbası yaptım salata yaparım yanına bence ideal🤣
Yusaydef Ysmn3111111 bacım benim iki günde yapacağımı tek güne sığdırmışsın 🤣🤣 yemeği geçtim hazırlaması zor be 😂😂
Noname21 Ysmn3111111 ben diyetteyim vicdansız 😄 Esim den cigkofte yaptı cogkofte Acılı ezme Makarna Fıstıklı baklava 😄
brokoli Ysmn3111111 ben de fazla pisirip, yarisini buzluga atiyorum soguyunca. baska gun yemek yapamayinca cozduruyorum 🤷♀️ buzluk corba ve yemek doldu 😅
tekboynuzluat Ysmn3111111 pilav hariç 5 günlük yemek listesi maşallah😂 biz diyetteyiz bezelye yemeği salata olcak😂
brokoli dunden soslu spagetti ve yayla corbasi var. firinda patatesli pane harcli kofteler yaptim baska birsey yapmayacağım bugun. dun salata yaptim, oturup kalmasin diye kendim yedim sonra 🙄😑
Biskrem Ysmn3111111 Sabahtan beri 1 bidon yaprak sardim,kalan icle de patlican (kuru) dolduracagim 50 tanecik