Egenin_annesiyim hanımlar merhaba.oğlum ege 6 aylık.biotinidaz eksikliği diye bi teşhis konuldu.van da olduğum için istanbula göturmem gerk çünkü van da bölümü yok değerleri 3.8 çıktı bilen varsa yazabilir mi lütfen 🙏🏻 yada bu durumu yaşayan
balyanak58 Egenin_annesiyim bir tür enzim eksikliği. Yanlış hatirlamiyorsam 3.8 sınır kabul ediliyor uzmeyin kendinizi Allah in izni ile takibi yapilir gereken ilacini verirler
Sahinftma Egenin_annesiyim topuk kanında çıkmadı mı acaba 6 aylık bebekte nasıl farkettiniz? Bizim topuk kanında çok acil bir şekilde çocuk metabolizma bölüme yönlendirdiler ilaç başladık 1 yaşına kadar takip edildi herşey normal gidince ilaç kesildi ama birçok test yapıldı.
Egenin_annesiyim balyanak58 Oğlumun rengi hep sapsarı yani bi ihtimal olabileceğinden korkuyorum vitanim eksikliği fln😢
balyanak58 Egenin_annesiyim ilk etapta cok korkutuyorlar ama korkutuldugu gibi degil icinizi ferah tutun ben birebir yaşamıs biri olarak bu konuda cok yıprandım hep bebegime birsey olacak korkusu ile ama vitaminini kullandığı surece hic bir sıkıntı olmuyor şükür 🤲 oğlum şimdi 6 yaşında ve hic bir problem yasamadik
balyanak58 Egenin_annesiyim topuk kanı ile çıktı degil mi 6 ay olana kadar neden beklediniz. Ertelemeden biran önce muayenesini yaptirip vitaminine baslatin
balyanak58 Egenin_annesiyim aaa 6 ay uzun bir surec bekletmeyin deger düşerse iste o zaman sıkıntı olur olur mu bolumler var Kayseri de var Adana da var ihmale gelmez. ILACINI kullandiginiz surece Allah in izni ile sikinti yasamazsiniz ki her uc ay ya da alti ayda bir doktor kontrolu yapılıyor
balyanak58 Sahinftma evet tahlillerin yapilmasi gerekiyor genetiklik duruna bakılıyor surec o sekilde ilerliyor.
Egenin_annesiyim Uzak şehirlere gidecek gücüm yoktu bayanlar kan tahlilleri yapıldı ankaraya gönderildi.3.8 çıktı değerleri ilac kullanan ne tür ilaçlar kullandınız?diyarbakıra götürücem zaten randevu açıldı çok üzülüyorum ya😞